Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: OVB ? Co sądzicie o tej firmie?

Od 5 lat jestem klientem ovb. Jestem bardzo zadowolony. Jak czytam niektóre wpisy to śmiać mi się chce. Ktoś pisze ze jest w plecy - ale nie pisze przez jaki okres inwestuje. Ludzie 2-3 lata to mało !!! Każdy kto inwestuje małymi kwotami (bo na więcej go po prostu nie stać - jak mnie - ja inwestuje 200/mc) nie oczekuje dużych zysków w tak krótkim okresie. Trzeba czekać! Nic nagle z nieba nie spadnie - cudów nie ma. Ktoś kto tego nie rozumie wypisuje później takie głupoty. Moi znajomo którzy inwestowali w innych firmach sporo stracili w trakcie kryzysu kiedy giełda się posypała, a ja natomiast nic nie straciłem a nawet zyskałem. To co proponuje ovb pozostawia możliwość zmiany opcji. Wystarczy się przerzucić w instrumenty o gwarantowanej stopie zwrotu. Kryzys na giełdzie miną - doradca zaproponował abym zmienił opcje na agresywne - od marca nieźle zarobiłem :). I tak to działa. Kto myśli, że 2-3 lata w tego typu inwestycjach coś znaczy to jest w dużym błędzie. Ale nie chcę krytykować - ktoś po prostu się nie zna. Pozdrawiam i życzę przede wszystkim cierpliwości