Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: OVB ? Co sądzicie o tej firmie?

Ale Wy mało wiecie Ludziska, ja jestem klientem, jestem zadowolony z ich usług. Jest Kryzys i ja zarabiam, kiedy inni tracą. Moj doradca jest pożądny i ciesze sie ze właśnie takiego mam. Rozumiem że wiele osób na tym sie przejechało i najprawdopodobniej z przyczyny doradcy ktory nie poinformował klienta o wszystkim, jak i winy samego Klienta. Przecie to jego pieniądze, powinien sie tym interesować, chocby przeczytać warunki ogólne, by wiedziec co może a czego nie może robic. Produkty sprzedawane przez OVB sa produktami długo terminowymi. Jesli chcecie zarabiac szybciej, to giełda i maklerzy. To co sprzedaja jest dobre, ale trzeba na to czasu. System ten przyjał sie za granicą tylko u Nas zachowanie polaków, ich nieufność każe nam marudzic, ludzie są nastawieni na sukces, ale czasem trzeba upaść by podnieść sie silniejszym i tak samo jest z finansami. Najlepiej nic nie robić i siedzieć a na starość zajadać sie chlebem ze smalcem. To, że jak powiedział ktoś z przedmówców, łapanki, studenci i osoby które mogą nic o tym nie wiedzieć. Ale Oni są tylko posrednikami, Oni sa osobami które docierają do Ludzi doradzą, przedstawią swoją wizje. Reszta zajmują sie inni. Pozatym jeśli już mówimy o OVB i tak nażekamy na nich, to popatrzcie na inne firmy, przecie One też robią "łapanki" przecież muszą brać nowych ludzi. Wszystko mi wyjaśnił moj doradca, jestem u nich klientem od wielu lat i traktuje mego doradce jak dobrego znajomego, bo wiem ze to co proponuje ta firma jest dobre ale na to trzeba czasu.
Pozdrawiam,
Przepraszam za błędy