I tu akurat masz racje. A swoja droga ciekawe jak wy byscie sie zachowywali gdyby Was US dojezdzal w ten sposob. Kilka firm w tym kraju juz wykonczyli -naturalna rzecza jest ze probuje sie ocalic co sie da. Ja inwestujac tu swoje pieniadze liczylem sie z ryzykiem i mialem swiadomosc ze duzo mozna stracic ale tez mialem nadzieje ze sporo mozna zyskac. Nie udalo sie.... zycie - ryzyko zwiazane z graniem na gieldzie. Zdecydowanie za dlugo czekalem z cieciem strat. Nauczka -troche za droga. Mysle ze gdyby nie pandemia tez moglo byc inaczej.... no ale nie jest. .... Drogi Kaktusie - z racji tego ze dlugo juz tu razem funkcjonujemy to chce Ci powiedziec ze bedzie mi Ciebie brakowalo. Zastanawia mnie kim jestes i czemu tak zawziecie tu sie udzielales. Pewnie gdybym mniej wierzyl w to ze bedzie dobrze a posluchal co tam sobie wypisujesz to moje straty bylyby mniejsze. Trzymam kciuki za wszystkich aby odzyskali ile sie da. I nadal podtrzymuje ze z checia sobie zakupie jakis konkretny pakiet po 12gr. Bo nigdy nic nie wiadomo. Buhahahahaha. Bede do was zagladal.