Dnia 2014-03-03 o godz. 14:30 ~4,5% napisał(a):
> Po pierwsze, nic dotychczas nie wytłumaczyłeś, dlatego
> pytanie o "jeszcze" jest bez sensu.
Ten
> twój alogiczny bełkot nie ma żadnego znaczenia.
Po drugie
> 190% zysku inkasuje się inwestując, a nie marząc przez dwa
> lata, marzycielu.
Duży zarobek, albo duża strata. Sprawa kredytu rozdmuchana więc kupuje dużo ludzi z ulicy, których później płoszy mały minus i wyprzedają papier w popłochu. A że % jest tu ich pewnie sporo to mogą paniką zrobić duży minus. Nie wiem, jeśli czegoś nie rozumiesz to pokaż ryj, wtedy ci wytłumaczę.
Po drugie, twoje smęty które wypisujesz tutaj nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Absolutnie żadnego, przez cały czas od kiedy tu jestem, wieszczysz spadki i zarabiasz po 0,19 brutto za post, kiedy na depie robiąc koła można było spokojnie zrobić ponad 100%. Jesteś szalenie niedowartościowanym gościem, który myśli że może wreszcie kiedyś trafi. Pojawiasz się i jesteś hiperaktywny gdy spółka spada, a chowasz się jak szczur do dziury kiedy rośnie. Wieściłeś 19 groszy, a urosło do 62. Tylko to, nawet jedno zdarzenie, dyskredytuje cię w każdych oczach jako człowieka wiarygodnego. Nie masz pojęcia co się dzieje, nie wiesz nic, ale pyszczysz tutaj jakbyś nie miał nic lepszego do roboty - bo pewnie nie masz. I próbujesz mnie przekonać że tym swoim bezproduktywnym pyszczeniem możesz zarobić cokolwiek więcej niż 0,19 brutto za post. Nie bądź śmieszny człowieku i czekaj z boku na finał.