Do Pana Politycznego ...
Sprawa z ,,wiórkami'' jak wyraźnie pisałem jest jednym ze strategicznych powodów (choć nie jedynym) mojego powrotu i kupna ponownie akcji, nie jest żadnym moim domysłem i nie mieszaj do tego altruizmu ... i zdania swego nie zmieniam, dalej podtrzymuję że ,,wiórki'' to był zwyczajny blef, a powód tego całego zamieszania był zgoła inny ...
I przestań w końcu traktować inwestorów jak przysłowiowe dzieci we mgle, które potrzebują przewodnika stada by móc podejmować swe własne decyzje, to nie wiec wyborczy gdzie można wciskać ludziom każdą propagandę ...
i po raz kolejny przyznałeś się że lecisz na domysłach, których w żaden sposób nie potrafisz dowieść ... a sprawa ROBS w dalszym ciągu nie jest rozstrzygnięta, pomimo zgłoszenia do sądu upadłości i znacznego pogorszenia się sytuacji spółki ...
Jak mawiał Kaziu Górski ,,dopóki piłka w grze, wszystko jest jeszcze możliwe'' ...
Daruj sobie też swoje nauki ulicy inwestowania na NC, cała polska giełda to w zdecydowanej większości szulernia, nie tylko NC, zarabia 30 %, 30 % wychodzi na zero, a reszta niestety traci ... ostrzega o tym na każdym kroku sama GPW, na nowo koła nie wymyślisz ...