Dnia 2025-08-15 o godz. 08:45 ~Nowy napisał(a):
> Podziwiam Twoją fantazje niż rozum. No wybitna składnia typowa dla rekinów giełdowych z NC . To tyle.
"Wybitne" to jest twoje podejście do inwestowania.. ;) Mój podziw dla twojej fantazji jeszcze bardziej wzrósł.. Ha haaaaaaaaaaaaaaaa
Ale taki rekin giełdowy może sobie na to pozwolić, przecież i tak według twojego wykresiku spadnie do 73 gr..
". Ja zakupiłem trochę akcji wczoraj po 1,48 ale dzisiaj raczej oddam z małą stratą bo spółka za bardzo ostatnio urosła żeby znowu dać zarobic. W kwietniu bylo tutaj 30 pare groszy a ostatnio prawie 1,80 więc łatwo stwierdzić że narazie jest to balon obietnic bez pokrycia jak to na NC"
Zobacz wątki dotyczące Klabater SAZobacz profil Klabater SAAutor: ~Nowy [83.1.220.*] 2025-08-13 10:29
Opublikowano przy kursie: 1,46 zł , zmiana od tamtej pory: 6,16%
Re: Jednak Obserwator sie pomylil
Zgłoś do moderatora On się wcale nie pomylił. Znam ten nick bardzo dobrze bo widziałem go na różnych spółkach na których akurat jest jazda do góry. Skutecznie doczepia się wtedy do tej kolejki i zarabia. Jezeli piesze że kurs zmierza tak jak w tym przypadku na 10 zł a nie bylo nawet 2 zł to znaczy to tylko tyle że gościu sprzedaje resztę akcji które ma i leci na inną spółka i narazie wogole nie bedzie go na forum. Pojawi się dopiero przy następnej fali wzrostowej o ile wogole bedzie ona miała miejsce
. Ja zakupiłem trochę akcji wczoraj po 1,48 ale dzisiaj raczej oddam z małą stratą bo spółka za bardzo ostatnio urosła żeby znowu dać zarobic. W kwietniu bylo tutaj 30 pare groszy a ostatnio prawie 1,80 więc łatwo stwierdzić że narazie jest to balon obietnic bez pokrycia jak to na NC.