do Ats - dzieki za propozycje. Pewnie calkiem skuteczna do momentu gdy ktos sie nie zorientuje, ze sa ukryte. Kilka osob z mniejszym doswiadczeniem pewnie sie nabierze ;)
W piatek natomiast juz sie tloczno robilo i chyba z którąś/ymiś osobami czy to z forum czy ogolnie w niektorych momentach jedno drugiego uprzedzało w ruchach. Było całkiem ciekawie.
Suma sumarum w 4 dni dzieki wiekszej aktywności inwestorów i graczy udało mi sie odsprzedać innym zapalonym na firmę 88 tysiecy akcji. Zostało już niewiele, bo 13 tys. takze z tą końcówką to już problemu nie bedzie w jakikoliwek sposób bym mial sprzedawać. Udalo sie średnio na każdej akcji zarobic ponad 2PLN :))) Szkoda, ze musialem sie rozstawac, bo nie taki byl moj pierwotny cel, no ale o przyczynach juz pisalem. Fajnie, ze mimo wszystko znajdywali sie wierzący i chętni do kupowania :)) - dzieki, na to liczyłem!
Symbolicznie 1 tysiąc ze 101 z bazy wyjściowej zostawię na pamiątkę jak już dojdzie do tych 30PLN, o których tutaj sporo osób pisze :). W końcu "jak ma rosnąć bo ma rosnąć" i wszyscy o tym piszą to przecież tak musi być :).
Dziękuję wszystkim dotychczasowym współakcjonariuszom TFONE.
Powodzenia i życzę dalszych wzrostów!
Pozdrawiam,
Jan Z.
PS. Widzę, że kilku osobom nie spodobał się mój dłuższy wywód. Taką już jestem osobą, jak już w coś inwestuję to się też angażuję. Poza tym po to chyba też są giełdowe fora, żeby dzielić się opiniami...a nie tylko wymachiwać rękami i nogami.
Niemniej, pozostaje mi tylko w takim razie przeprosić "urażonych" i zasugerować jak ktoś nie lubi czytać dłużyzn, żeby tego po prostu nie robił i nic nie bedzie wtedy stanowilo problemu.