Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinie o Souvre

Dopiszę się do tego gdyż kiedyś w tym robiłem przez 2 miesiące.

Osobiście stwierdziłem, że to nie dla mnie po tym jak mój opiekun straszliwie mnie naciskał. Przytoczę tu dwa ostatnie spotkania z tą firmą.

Gdy przyszedłem na miejsce spotkania i usiedlismy przy stole, poprosił mnie o wyjęcie telefonu i przejrzenie listy znajomych na fb. Następnie zaczął naciskać bym napisał do któregokolwiek z moich znajomych (gdzie większość z nich mieszka poza moim województwem i/lub jest niepełnoletnia) i umówił na spotkanie. Wtedy powiedziałem że nie mam zamiaru na chama wciskać komuś się w czyjeś plany. Na to mój mentor się zbulwersował wstał i wyszedł.

Dzień później zadzwonił do mnie dyrektor z pytaniem co się dzieje, czemu nie działam i w ogóle. To mu wszystko wyjaśniłem, że nie czuję się w tym biznesie dobrze i że mój mentor za bardzo naciska na budowę sieci, nie próbując zrozumieć mojego toku rozumowania. Umówiliśmy się na rozmowę w jego obecności.
I tu przechodzimy do tego drugiego spotkania które trwało godzinę.

Dyrektor Mateusz wytłumaczył mi wszystko dlaczego mój mentor był na mnie cięty, i czy nie chciałbym raz jeszcze spróbować swoich sił od zera. Wtedy odpowiedziałem że odpuszczam i dziękuję za współpracę.

Na ten moment korzystam z konta gdy kumpel chce kupić perfumy dla dziewczyny przez co robię lekki obrót pieniężny rzędu 20zl za zakup, ale tak to nie korzystam z tego za dużo.

Ostatecznie mogę polecić firmę dlatego, że jest legitna i nie oszukują ludzi jak się to może wydawać. Nie zmienia faktu że wymaga cholernie dużo cierpliwości by osiągnąć zarobki choćby 500zl na miesiąc.

Jeszcze co do produktów. Kupiłem Odtłuszczacz mamie z którego jest bardzo zadowolona i stwierdziła, że będzie zamawiać go częściej bo jest bardzo skuteczny. Osobiście do asortymentu nic nie mam. Perfumy mają świetne zapachy a cena rzędu 90 zł nie jest dla mnie zbyt duża w porównaniu z tymi z sephory za 300 :D

Pozdrawiam