Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinie o Souvre

Sprawdziłem tę firmę i pozwólcie, że przytoczę najważniejsze fakty na jej temat:
- branża marketingu społecznościowego - tzn. polecanie produktów wśród swoich znajomych / rodziny i czerpanie profitów z generowanej sprzedaży/zakupów w grupie,
- firma jest na rynku od kwietnia 2016
- na swoim koncie mają (za działalność i produkty) takie nagrody i wyróżnienia jak: Luksusowa Marka Roku (2016), Sukces Roku (2017), Diamenty Beauty (2017), Laur Klienta "Odkrycie Roku 2017", Przedsiębiorstwo Fair Play, Rzetelna Firma, itd, itd...
- w ofercie mają takie produkty jak: Kolagen Naturalny, Perfumy, Suplementy Diety, Pielęgnacja Ciała, Środki Czystości
- 70 000 Partnerów
- ponad 45 mln zł obrotu
- utytułowana kadra zarządzająca
- ekspansja zagraniczna
Sam jestem Partnerem Souvre i właśnie powyższe fakty przemówiły do mnie żeby zacząć działać. Jeśli ktoś nie chce wziąć udziału w tym projekcie to nie ma sensu go zmuszać - moim zdaniem jednak warto spróbować bo to nic nie kosztuje prócz kupienia zestawu z próbkami i przetestowania go sobie. Branża mlm często jest wrzucana do jednego worka z takimi produktami jak pakiety kryptowalutowe, zapisy na szkolenia, itp. gdzie tak naprawdę nie ma tam fizycznego produktu. Souvre to sklep internetowy, który wybrał marketing społecznościowy za metodę dystrybucji i promowania swoich produktów - nie ma do tego co dorabiać ideologii.