Potrafię docenić umiejętności choć nie wiem jakie że taki Obajtek czy Staszak i wiele innych osób zrobiło kariera / ja nie potrafiłem /
Dwulicowość to cecha polegająca na fałszywości i hipokryzji, gdzie ktoś zachowuje się w sposób niespójny i nieszczery, mówiąc co innego w zależności od rozmówcy i sytuacji, często dla własnej korzyści
Za nagrywanie rozmów dowolnych osob i udowadnianie że np przed kamerami mówią tak a w gronie znajomych inaczej dawałbym nagroby a aktualnie państwa uważające się za demokratyczne wsadzają za ujawnianie takich dwulicowosci z wykorzystywaniem nagran / bez zgody drugiej osoby / do wiezienia nagrywajacego
Osobiście potrafię dać STASZAK nawet dwa plusy że zakończył spór prawny delisting bo mógł jeszcze się odwoływać ...ale mimo tego ma u mnie wiele minusów za inne działania ...poprzedni zarząd też miał ...
Staszak jako pełnomocnik akcjonariuszy mniejszościowych zadaje pytania na walnym / jako prawnik uważa i taką naracje przekazuje swoim mocodawcą / drobnym akcjonariuszom/ że spółka powinna udzielić odpowiedzi ...spółka nie udziela odpowiedzi i zgodnie z przepisami STASZAK jako prawnik pełnomocnik akcjonariuszy daje spółke do sądu żeby sąd nakazał udzielenie odpowiedzi ...W międzyczasie prawnik Staszak zostaje prezesem spółki i teraz On DECYDUJE CZY ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIE ZADANE PRZEZ SIEBIE ale mamy DEYA WU i zmienia zdanie i nie udziela idpowiedzi ...Kto GG doradził aby brać na prawnika jego ...Więc Bareja wiecznie zywy...Jak ma ktoś pomysły jakie działanie podjąć aby im dokopać piszcie na forum może je wprowadzimy w życie.