Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,90 zł , zmiana od tamtej pory: 11,83%

Re: ~openerem

Chodzi o poszkodowanych obligatariuszy, którzy kupili obligacje Getback u pośredników np. PKO BP, Getin Noble Bank. Idea Bank itd. Oni, do tej pory nie otrzymali żadnej rekompensaty i nie otrzymają.
Z Kolegą ~openerem się zgadzam.
Kolejny raz to już się nikt nie nabierze na kupno akcji spółki odpowiedzialnej za bezpieczeństwo energetyczne.
Skoro Skarb Państwa chce aby pełniły funkcje społeczne to po prostu niech je wykupi z GPW.
Sławomir pokazał nam, jak się dba o drobnych akcjonariuszy spółki.
Inwestory zagraniczni odsprzedali swoje udziały w firmach energetycznych w Polsce i już ich tu nie ma.
Prawo mamy "zachodnio-europejskie" a nie Prawo anglosaskie (Bareja wiecznie żywy - nie mam pana płaszcza....)
My nie jesteśmy żadnym oczkiem dla Orlenu, tylko "uczepioną wszą na grzbiecie czempiona", i mam nadzieje,
że dojedziemy do finału.

Co do samodzielności, to Energa S.A. będzie ją miała w holdingu,
takie padły publiczne deklaracje a my jesteśmy wyzwaniem.
To nie Ty, ani ja rozdaje karty. A ja nie zmieniam swojego punktu widzenia jak chorągiewka na wietrze i nie oceniam
wszystkiego przez "metaforyczne spojrzenia przez swój pryzmat".

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 0,21% 18,90 2025-12-18 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.