pojawiło się dziś nagranie i dopiero teraz mogłem to zobaczyć.
Bardzo wiele pozytywów, szczególnie ten HER2-low, jak się to rozejdzie że im się udało te grupe pacjentow zidentyfikowac to moze byc niezly szał, np. takiej AstryZeneki
Co do tej emisji to ja jakoś tego tak nie odebrałem jak Alicja. P. Sagan nie jest tępy i zrobi takiego numeru. Ja to raczej zrozumiałem tak, że są fandy które sie interesuja i z którymi sie spotykaja (to warto też odnotować!) ale nie mogą wejsc bo sa na new connect. Dopiero emisja i oferta przy przejsciu na gpw pozwoli im wejsc i kupic akcje. Tutaj moze tez byc tak ze te dwa stare fandy z Krakowa i Szczecina wyjdą i wszystko sprzedadzą dołączając do oferty na prospekcie knf. Ja tu nie słyszę, że ukradkiem P. Sagan opchnie komus z grupy krolika nowe akcje. A oferta prospektowa z KNF jest regulowana, wszyscy w jednej cenie, wszystko transparentne. Ale może coś mi umyka??
A po 30zł to my dziś możemy kupić dość sporo.
Jedyne co się może wydarzyć to jak przyjdzie jakis duży fand np. z USA albo partner korporacyjny i powie "chce miec np. 20% udziału z dodatkowymi opcjami na przyszłość, skupie w abb te dwa stare fandy, obejme nowe akcje, wsadze kase do spolki i doloze swoje kompetencje, rynek, itp" - takie cos to z reguły po wyższych cenach (premia jak przy wykupach) i z reguły ktoś mocny co od razu rusza kursem do góry - jak to ma być grane i o tym P. Sagan może myśli to ja biorę w ciemno...