Kolego "dolarek" widze ze obrazilem twoje uczucia religijne(jak ktos chce to zawsze cos znajdzie)moze bedzie lepiej ze mysle ze dojdzie do 1,16
moje uczucia religijne nie mają nic do tego - poprostu dziwi mnie fakt, że kurs idzie jak byk w jedną stronę, a TY wrzucasz loty w przeciwnym iw kierunku, kiedy jesteś na plus przez mała chwilę to jeszcze piszesz:
Jak na razie idzie po mojej mysli,juz krutko trzymalem palca na enter ale sie udalo ha,ha
Im prędzej zrozumiesz, że zaklinanie rzeczywistości nic tu nie da, tym lepiej dla Ciebie i Twojej kasy
I nie traktuj moich uwag zbyt osobiście, bo ja NIGDY na tym czy innym forum nie chciałem nikogo obrazić a jedynie doradzić,
a z tym 1,16 to na razie radze uważać, bo wkrótce i owszem pojdzie w tym kierunku (zakładam 1,15 +/-), ale nie tam, potem kolejne większe jeszcze zejście - jednak to są załozenia, które też z dznia na dzień mogą ulegać zmianie (bo np. dane ekonomiczne, czy decyzja polityczna mogą pokrzyżować graczonm plany), więc zawsze trzeba mieć świadomość tego ryzyka
pozdro