Oldboy po pierwsze nie jestem twoim synem, to tak na przyszłość, po drugie nie zwyklem wdawać się w pyskówki na forum, wiec możemy kulturalnie wymienić spostrzeżenia bez obrażania drugiej strony (jeżeli nie potrafisz tego robić gdy ktoś ma odmienne zdanie, gra w drugim kierunku daj znać i damy sobie spokój) po trzecie nie watpie ze wizytowałes spółki które masz w portfelu i to doceniam, jednak widzisz ja od 20 lat siedzę w branży i w wielu takich spółkach byłem zaangażowany I to nie jako posiadacz akcji. W wielu technologicznych startupach z tej branży byłem zaangażowany i napisałem moje spostrzeżenie, ze wysoki poziom profesjonalizmu w tego typu spółkach nie jest czymś wyjątkowym co pociągnie spółkę i zrobi z niej unicorn. Doceniam technologie, z jetprintingiem byłem związany w pewien sposób zanim chłopaki z xtpl wpadli na pomysł założenia spółki, więcej nie mogę napisać :) Bo szanuje swoją prywatność a rynek jest mały i hermetyczny. Reasumując oldboy albo chcesz rzeczowo bez emocji gadać o potencjale (bo taki jest, inaczej nie wchodziłbym na grubo przy 60-70) albo obrażać mnie za to ze dziś wyskoczyłem bo z kolei nastoletnie doswiadczenie na rynkach finansowych podpowiedziało mi ze coś tu nie gra i przestałem czuć się komfortowo z tym papierem (co nie oznacza ze wskoczę, ale na poziomach niższych niż 120 zł), no wiec jak będzie?