Dnia 2022-02-28 o godz. 13:49 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-02-28 o godz. 13:17 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2022-02-28 o godz. 12:26 ~J-23 napisał(a):
> > > Dnia 2022-02-28 o godz. 12:01 cmpunk napisał(a):
> > > > A twoja spółczyna za statystę robi, 722 miejsce w rankingu. Grubo :-D.
> > >
> > > spółczyna ale która ??
> > > Bo mam ich przynajmniej kilka i na żadnej na pewno nie siedzę 16 lat, ....
> > > Co do SferaNET to jestem zupełnie spokojny, że c.d.n.
> > >
> > > A inne "spółczyny" też dają nieźle zarabiać* , tylko nie trzeba się w nich "zakochiwać" bez wzajemności jak ty na holdzie snw od ,... 16 lat ,...
> > >
> > > _________________-
> > > * Bras dziś już + 7%, a i na 4 Mass coś zaczyna się dziać , o innych moich "spółczynach" nie będę tu wspominał , żebyś nie miał o czym pisać , jak ci się skończy fantastyka związana z snw (COVID-19. WOJSKO, Ukraina, Chińczycy itp.)
> >
> > To i tak na minusie jesteś, bo brałeś łapczywie przy 30 groszach :-).
> > A ty widzę, za dużo na swoich spółczynach nie masz do roboty, skoro tu siedzisz :-D.
>
> A ja widzę , że ty wiesz "lepiej" co i po ile ja kupowałem.
> Żebyś tak "lepiej wiedział" co sie będzie działo jak snw był po 5,xx ,.... a mnie nie chwaląc się to się udało .
> Już przy 5,80 pisałem o powrocie do BAZY (40 gr) i jak widać z drobnymi przerwami na podbitki jak teraz, tam "wielki" holding snw nieuchronnie zmierza ,....
>
> Ps.
> kiedy pierwszy "SUPER" raport kwartalny/półroczny ?????
>
> HAHAHhhhaahahahahaa
>
Scett, jak widzisz, twoja Sfera jest już bliżej bazy. To spółka dla dziadow z dziadoskim kapitałem, bo nikt inny w to nie wchodzi , a tymbardziej z tego już nie wyjdzie :-). A giełda, mój drogi, wycenia przyszłość, ty żyjesz przeszłością, jak twój guru sułtan z Żoliborza :-).