Dnia 2018-06-20 o godz. 05:01 ~rpiter napisał(a):
> To po co tu siedzisz na forum i pocisz te swoje dyrdymały? Że niby taki masz cel życiowy- ostrzegać innych? Taki „wujek-dobra rada”. Nie szkoda ci życia? Idź sie przewietrz, albo zmień forum. Ten kto kupił akcje, wie po co to zrobił. Spółka ma bardzo dobre przychody i zyski, perspektywy na razie stabilne, a ty szukasz dziury w całym.
> > Cena akcji spada bo taki jest trend całej giełdy.
a ty, co? dospać nie możesz? żalisz się czy chwalisz? ani słowa o spółce, tylko pod kolejnym nickiem wypłakujesz się... Mam być ci wdzięczny za twą nieszczerą troskę o mnie? - ty niby taki dobry wujek jesteś, co dba o moje zdrowie? czy ja gdzieś piszę, iż ostrzegam lub doradzam, co ma ktoś robić?ty masz cel życiowy troszczyć się o wykresa, którego wpisów tak się boisz? Nie szkoda ci życia na czytanie moich rzekomych dyrdymałów o spółce? wolisz pisać o mnie? posłuchaj swej rady: I"dź sie przewietrz, albo zmień forum. Ten kto kupił akcje, wie po co to zrobił."
Nie czytaj tego, co piszę. Nie odpisuj. Ignoruj mnie. Będziesz zdrowszy i spokojniejszy.
Co z tego, ze spółka ma przychody, niby też zyski i dobre perspektywy, skoro kurs spada, a im bliżej dywidendy, tym mocniej wywalają?...
Kurs daty spada od lat - niezależnie od trendów na giełdzie...