Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,39 zł , zmiana od tamtej pory: -90,05%

Re: OFE Aegon

Dnia 2017-03-04 o godz. 14:41 ~xxx napisał(a):
> Pan widmo sprzedal akcje i juz wykres mu nie pasuje,konytakty.Jak myślisz po co to robi

Wykres mi nie pasował dlatego sprzedałem - w tej kolejności. ;) Ja nie naganiam, wieszcz zapytał innych o zdanie, to się podzieliłem, więc nie bardzo wiem, o co Ci chodzi? Chyba, że jak masz akcje to oczekujesz, że wejdziesz na forum, gdzie wszyscy pieją z zachwytu jak jest super i będzie rosło, a kto ma wątpliwości ten jest podejrzany...

Ja widziałem trójkąt przy poprzednim kółku (w styczniu). Też były zwiększone obroty na "wybiciu", a skończyło się zjazdem do bazy. Może niepotrzebnie wklejałem wykres? Wszyscy zobaczyli i dlatego nie wypaliło, hehe. :)

Zawsze mogę dokupić. Jeśli to rzeczywiście większy ruch to powinien dojechać powyżej 20 zł.

Poza tym przeanalizowałem dokładniej informacje ze spółki. Tak, jak pisze bla_bla - jak chcą to mydlą oczy równo. Też zwróciłem uwagę na ten przetarg na dostawy do Algierii i na Bliski Wschód.

Z tego co piszą, to branża motoryzacyjna kupuje "grubą" mikrosferę, czyli tą tańszą. Poza tym ile tego mogą zużywać? Podejrzewam, że np. koncern metalurgiczny potrzebuje dużo więcej towaru, więc to nie będzie przełomowe zamówienie, nawet jeśli je dostaną.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.