Jedno jest pewne, AS-a wypuszcza się na forum i na mnie zawsze przed pakietowymi transakcjami i zawsze aby obśmiać moją "spiskową teorię dziejów" Jednym słowem AS jest w służbie dużych transakcji i dużych interesów z firmy lub jej otroczenia. Takie mam zdanie AS i nic mi nie zrobisz. Zrobisz, w jakim sensie?
Chcesz się dotykać, czy jak ?
Masz ciekawe życie wewnętrzne, sądzac, że jest choćby jedna osoba, która bierze na poważnie ten bełkot.
Tak jak nie ma ani jednej, która by polemizowała z toba kiedys i nie została pomawiana o współprace z Goldman Sachs i Leszkiem Cz. Dawno ich tu nie ma. Ja jestem bo pod kopułą też mam średni porządek, a poza tym, traktuje przebywanie tutaj jako edukacje.
Ot, trafiłem na Janusza, który ożenił się z akcjami i pisze kronike zycia pt jak połamać se kark na Rynku.
Zwracam jedn uwage na jakościową zmianę.
W 10minut odszukamy posty, w których ekspert zużył połowe miesięcy kalendarz przepowiadając „odpały”.
I za każdym razem odpalało, ale w jego własny nos.
Dla mnie jest to dowód poczynan kogos, kto usiłuje siac propagande by łapac drobnych po niewałaciwej Stronie Rynku.
Oczywiście, ze nie wierze, ze jest chocby jeden człowiek o IQ wyższym niż mój kot,.który by skusił się na zakup na podstawie jakiegoś beczenia w Internecie :)) Ale to przykład dopasowany do poziomu dyskusji, która została zaproponowana, a której bezmiar absurdu stanowi wręcz jej reklamę.
Pojawiał się za każdym razem tuż przed sporymi transakcjami, czy pod oporami. Zawsze pudłował i naganiał, upewniał, ze to tylko ustawki, a zleceniodawcy dawali mu za to ..... lajki. Lajki. Lajki ...Coraz więcej lajków.
Az wysunał się na prowadzenie w ich ilości !
Ale tym razem jest inaczej i stad mój wpis.
Patrzajcie: tym razem beczy, ze jest dramat.
A na kursie spiecie, jak przed bitwa pod Poitou.
Czy wywala w górę – nie wiem, ale materiał po temu jest dobry.
Ja załadowałem po ok 24 i se troche poczekam.
Zakładam, ze cała ta pułka to akumulacja.
Ale jak nie pójdzie, albo bedze dalej mulic to sprzedam (nowość na giełdzie, co nie?) i z koniem się kopał nie będę.
Warto w takim układzie o trochę cierpliwości bo sporo tematów podobnie powybijało.
https://iv.pl/images/867bf7fafaae9a7b417b5067dc3ed876.png