Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ODLESZCZANIE TRWA !!!!!

Spokojny już napisalem, że nie zwykłem oddawać , ze stratą chyba , że sytuacja rynkowa będzie wskazywała załamanie na rynkach. Już mi się to zdarzyło i odczekałem i kupowałem w niższej cenie większą ilość i w ten sposób odrabiałem stratę. Na razie sytuacja wg mnie na wigach to korekta ostatnich wzrostów, choć w perspektywie średnioterminowej spodziewam się głębszego załamania. Jeżeli chodzi o FASFIN to zastanawia mnie jedna rzecz. Jeżeli mają w niedługim czasie wejść na rynek główny to nie jestem pewien czy w określonym czasie nie muszą mieć minimalnego dziennego obrotu. Dla mnie w obecnej chwili trwa przewalanie z portfela do portfela aby wykazać się jakimiś przyzwoitymi obrotami. Nie jestem tego pewien jeżeli chodzi o rynek NC i przejście na głowny. Jest tak napewno na rynku podstawowym. Każde przejście na kolejny poziom, czy to WIG 80, czy do Wigu 40 taka kandydująca spólka musi wykazać się odpowiednimi obrotami dziennymi w określonym czasie.. Jaka jest Twoja opinia w tym temacie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FASTFIN -4,20% 1,01 2023-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.