Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,93 zł , zmiana od tamtej pory: -19,35%

Re: Od milionera do miliardera - czyli jak się zarabia fortunę

Fakt że Danks się mocno trzyma to może coś znaczyć, jak Lakama chce dokupować na niższych poziomach to może spodziewa się czegoś ekstra w zamian za brak dotacji, tak tylko spekuluję :-)

Onico w 2 m-ce 80% urósł i ja mam ochotę coś już sprzedać ale walczenie z trendem to błąd każdego inwestora, mam c/z 10 (czyli nie tak drogo) a wyniki powinny być 100% wyższe niż rok temu więc może dalej rosnąć, ogolnie patrząc na transakcje tak od 180 zł wydaje mi się że gruby zniknął i handlują tylko indywidualni

Efekt - w mojej ocenie jest na linii trendu wzrostowego (24zł to linia) i jeżeli kupować to teraz, wyniki będą mocne i jest tanio a do tego trend wzrostowy, ja mam 600 akcji i nie mogę więcej

Aviaaml - on rośnie jakby chciał a nie mógł, tak bez przekonania, muszą być wyniki super aby go mocno wyrwać w górę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DANKS 0,67% 0,75 2025-09-05 10:48:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.