Potyn nie możemy sie dogadac i zrozumiec bo ty masz akcje jednostkowe JHM a ja ma akcje JHM . Jak piszesz że sie bedzie kisilo po 1 zl to masz na mysli Jhm jenostkowy czy jhm Poniewaz ja posiadam akcje JHM a nie tak jak ty JHM jednostkowego pisze o zysku JHM że bedzie 8 mln . Wyceniasz JHM jednostkowy na 1 zl moze dobrze ale oprocz Jhm jednostkowego , ktory zajmuje sie developerka istnieje jeszcze Marywilska 44 warta 115 mln Starachowice 20 mln Pawilon wRumii za 10 mln nie wspomne 60 apartamentow wypozyczanych na Helu. Sama ta reszta ktora u ciebie w obliczeniach nie istnieje warta jest 2 zl na akcje , czy rynek to zauważy , oczywiscie . Widza to juz Chinczycy . Jesli chodzi o Biedronki dwie zostaly sprzedane w 2014 roku . Dlaczego firma wybudowal pawilon w RUmii a sprzedala w B.B bo firma wreszcie zaczyna myslec wszechstronie , bo widzi że łatwiej jest sprzedac mieszkanie kiedy w odlegosci 100 m od mieszkania jest sklep Biedronka .W BB nie miala mieszkan. Czy sprzedali taniej a wliczyles 2,5 roku brania oplat za wynajecie . Wedlug mnie nie straciła . Kto ma racje zobaczymy w wynikach jutro .Nie jestem jasnowidzem jesli chodzi o cene w marcu kupilem akcje bo w kazdej chwili moze zostac odblokowana cena po wiadomosci , Dla mnie cena w jakiej sie kisi jest obojetna bo czy sie bedzie kisilo po 1 zl czy po 2 zl nic mnie nie ratuje bo ja planuje sprzedaz dopiero powyzej 2,5 zl Problem w tym ze moze to nastapic blyskawicznie a moze byc dopiero za rok .Wedlug mnie gra jest jednak warta swieczki ..Pozdrawiam wszystkich