Ale Gdevs nie sprzedają z uwagi na zbyt dużą liczbę podmiotów, kolejny cel Nowaka to Cfg. PlayWay wyczyścił spółkę tak jak Atomic Jelly, wpuścił swojego człowieka (była prezes Atomica) pod przejęcie. Identyczna sytuacja i będzie podobna pompka, nawet większa, bo tam mają sporo kasy w spółce + kończą Black Gold (najlepsza gra na dzisiejsze czasy) + mają sporo udziałów w różnych spółkach, które też sprzedadzą i będzie jeszcze więcej kasy. Kto zna też pana Kostowskiego to wie, że ostatnią rzeczą dla niego to przyznanie się do porażki, więc akcje sprzeda bardzo wysoko (bo włożył dużo). Także pewnie powyżej nawet dzisiejszego kursu. Ja już się napchałem pierwszy hehe. Niedługo pewnie pójdzie do Nowaka a tam do Napoleona i Wlasciciela Stawu i bedziesz mial pompę na 8 ziko.
A tutaj też siedzicie i nadal nie widzicie NAJWAŻNIEJSZEGO INFO. Nowak zostawił 12.6% akcji dokładnie tyle samo ile było na początku wydzielone i z tego co słyszałem, to jest niedopuszczone czy coś, ale może to tylko sprzedać w pakiecie poza giełdą czyli kupił akcje, które wie, że ktoś od niego kupi czego ten spekulant nigdy nie robi. A jak nie wierzysz wejdź w link na bankierze "akcjonariat" i na samym dole masz, 374 400 akcji Plw wydzielonych i teraz tyle samo zostawił sobie Nowak. Sam tego nie zobaczyłem ale zobaczyłem, że ktoś na X wrzucił.
Nadchodzi też myślę, że pompa na NewConnect niedługo więc takie "niby trupy" będą rosły kosmicznie.