Ja już nie mogę Cię słuchać bałwanie. Skończcie się kłócić bo to już jest żenujące. Masz akcje protektora ? Tak to dziel się przemyśleniami. A jak nie masz to spier****aj z tego forum. Chyba logiczne ze jak ktoś ma akcje danej spółki to pisze o niej na plus bo chyba tylko idiota pisałby na minus. A teraz krótkie porównanie z 4 mass dla osób myślących. Na 4 mass wchodziło się pod spekulacje nic więcej, tam fabryka zapowiedziana jest na przyszły rok i co było z kursem? Siadła tam spekula i wraz z zarządem zrobili co trzeba. Tutaj spekula się tego nie chwyta bo zarząd nie będzie wchodzić w gierki z nimi. Tutaj mamy solidna firmę która już produkuje i sprzedaje a nie obiecuje.
Ma wyrobione kontakty w krajach europejskich i z rządem w Pl. Czy to urośnie do 20 zł ? Nie wiadomo, ale jeśli chodzi o stratę to jak ktoś jest cierpliwy to jestem przekonany ze jej nie będzie miał. Jeżeli akcje tej firmy przy latach gdzie praktycznie nie zarabiała ze sprzedaży chodziły po 3-4 zl bo tak wynika z raportów to co ma być teraz gdzie od 2020 są już na plusie i zaczynaja produkcje i sprzedaż maseczek w najlepszym okresie czyli podczas jesieni i zimy?