@AS obrażasz inteligencję forumowiczów.
Od lat zawsze się pojawiasz przed transakcjami pakietowymi, by uzasadnić spadek akcji, a po ostatnich dniach widać, by zniechęcić do zakupów i czyścić arkusz. Zawsze obśmiewasz to, kiedy informuję o zbliżającej się ustawce. Choćby wczoraj, kiedy ewidentnie chodziło o kolejny pakiet
A to Twoje słowa @AS przy 24,90 zł do forumowicza @az czyszczenie popytu:
"Leci póki co w kierunku mojego zlecenia".
"Jeżeli tam dotrze, a mój szturm na 70 sztuk w ok. poniżej 24 nie zatrzyma tej hucpy, to módl się aby 22 wytrzymało bo inaczej będziesz mógł tylko pomarzyć o obiedzie u Gesslerowej".
A co pisze @AS po pierwszej transakcji, kiedy poszło 350.000 akcji
"To nic nie znaczy" o dodaje do mnie
"Czyli jednym słowem, na własne życzenie nie istniejesz i nigdy nie zaistniałeś w poważnej dyskusji".
Moje słowa wczoraj wieczorem:
Być może szykuje się kolejna, i musieli wyczyścić arkusz i zarazem zniechęcić do interesowania się akcjami. Nie wiem. My tu nie jesteśmy potrzebni dla ustawionych transakcji. My tym transakcjom przeszkadzamy.
Idzie rano pakiet 500.000 akcji i jest reakcja prześmiewcza ASa zgodnie z teorią manipulacji - odwracanie uwagi od istoty sprawy
"oczekujcie dzisiaj kolejnego elaboratu na 18 akapitów :))))"
Tak AS zgodnie z Twoim oczekiwaniem
Pamiętajcie, jest @AS = będzie ustawka insiderów, a co najmniej funduszy.
Oto co Ci powiem, "poważny forumowiczu" od obśmiewania niewygodnych postów i kształtowania pesymistycznych nastrojów. @AS Ty zwykła insiderska świnia jesteś.
Właśnie straciłeś zdolności honorowe, by kogokolwiek na tym forum pouczać, bo wszyscy widzą, żeś się ześwinił insiderski manipulatorze.