Zgadzam się ze duże wolumeny wyglądały na dystrybucje. Z tego powodu sprzedałem wszystko i stanąłem z boku. W innych spółkach już bym nie tykał, bo zwykle tylko jest zjazd po takich akcjach. Ale tutaj mamy fundamenty i przyszłość, wiec podbitka nie była balonem, jak tu niektórzy pisali. W każdym razie mam taka nadzieje, bo jak była to po nas… ale jeżeli nie była, to mamy klasyczne cofnięcie do wsparcie 34, i po obronie powinno dalej rosnąć. I teraz: jeżeli jest parcie na papier to pójdziemy do góry szybko, jeżeli jest spore wykupienie to możemy iść w bok lub nawet retestowac 34. Niestety wykupienie było kolosalne, a i teraz jest spore. Wskaźniki wysoko. Papier żeby rosnąć musi się schłodzić. Ale to tez nie jest tutaj proste, bo espi napływają na bieżąco i mieszają w uspokojeniu kursu. Reasumując jeżeli spadnie poniżej 34 to należy się zacząć bać. Do tego poziomu nic się nie dzieje. Nie wiek tylko czy korekta już się kończy jak piszą wyżej, czy trochę jeszcze potrzyma. Należy patrzeć na obroty. W pt było całkiem pozytywnie, nie było wywalanki papiera i to jest na duży plus. Poniedziałek pokaże bardzo dużo w kontekście najbliższej przyszłości.