Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,65 zł , zmiana od tamtej pory: -82,58%

Re: O czym informował nas B921 ??

Mr B to bezduszny spekulant. Jego wpisy mają na celu wyłącznie jedno: zmanipulowanie garstki leszczy na forum do określonych zachowań: kupowania po tym jak sam zakupił papier. Tak tworzy swój fame. To samo co na POZ robi w tej chwili na ATT, gdzie od 17.09 jest naczelnym naganiaczem na wzrosty, które są tam scenariuszem bazowym zarówno od strony fundamentów jak i techniki.
I żeby była jasność. Nie potępiam sposobu inwestowania, łączącego technikę z fundamentami. Sam - od czasu poznania gościa o ksywie combo - dokładnie tak inwestuje. I nie zarabiałem nigdy tak efektywnie jak teraz. Mr b na POZ zarobił 100% (kupił po 2,50) Ja dzięki optymalizacji wykorzystania swojego kapitału, ponad 270%, więc nawet jak bym umiał zazdrościć to nie mam czego.
Brzydzę się natomiast postawą na forum, jaką prezentuje mr b. Jego kłamstw dotyczących skali swojej inwestycji, naganiania na wzrosty, negowania analityki technicznej, dyskredytowania rzeczowej dyskusji. To perfidna gra, która ma wpływ na początkujących inwestorów, którzy widzą w nim super gościa. To się nazywa manipulacja. I to próbowałem pokazać poprzez jego weryfikację.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM -4,48% 0,81 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.