Wg mnie możliwy powrót do okolic 45-50 tylko gdy spełni się jeden z 2 poniższych warunków:
- EPSI o podpisaniu umów na sprzedaż min 500 000 szt testów (czyli 500 poniżej targetu ale i tak spory przychód)
- EPSI o umowie z jakimś grubym corpo
EPSI powinny się pojawić tak naprawdę jeszcze w tym tygodniu, bo w zasadzie to już jest końcówka pracy w tym roku.
Ciekawi mnie też brak jakiejkolwiek info odnośnie dealu z Indiami? Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tam było EPSI o podpisaniu umowy na sprzedaż 250 tys szt. , z czego 5000 miało być dostarczone do końca października a reszta do końca roku. Czy te 5000 tys było finalnie zrealizowane?
Kolejne pytanie to gdzie te 5000 tyś szt miało być wyprodukowane skoro umowa z Medico na opracowanie dokumentacji i produkcję podpisana była dopiero 13.10?
@Pantaran, jakie masz przemyślenia szczególnie ciekawi mnie możliwość wyprodukowania tych 5000 tys szt w październiku?
Mam świadomość, że firmy z rynku NC nie muszą o wszystkim informować ale patrząc na dotychczasową politykę prezesa to raczej podawał do wiadomości nawet mało znaczące komunikaty
Z góry dziękuję każdemu za merytoryczną dyskusję.