Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,58 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: NWZA 01.12.2023

To chyba jednak zbyt dosłowne rozumienie :)
Jest tu zwykła projekcja rzeczywistości, która jeszcze nie została dokonana i póki co, autorowi pozostaje tylko nad tym ubolewać.

W najgorszym razie jest to tylko niejednoznaczne stwierdzenie i łatwo je sprostować.

Na marginesie, zastanawiam się, czy ten podpis coś zmieni. W tym roku już chyba nie, bo raport znów był po terminie. W przyszłym roku pozostaje czas do weekendu majowego, bo zapewne znów będzie brakowało podpisu za rok 2023.
Może w ogóle nie będzie odwieszenia? Jednak zanim zapiszecie mnie do pesymistów, to zapytam jeszcze: może właśnie to jest dla mnie opłacalne? Po ewentualnym odwieszeniu kurs spadnie i szkoda kłócić się do jak niskiego poziomu. Łudzenie się, że można będzie wyjść choćby za obecną cenę, jest naiwne. Uśrednienie do kolejne ryzyko. Tupanie nogami i wywrócenie spółki też nie skończy się dobrze dla inwestorów. Bez znaczenia jest ile mamy akcji, bo realnie w jednym momencie mogą być nic niewarte.
To może jednak warto "spokojnie" poczekać na lepsze czasy? Ja nie wiem co mam do stracenia?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.