Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,60 zł , zmiana od tamtej pory: -73,68%

Re: NVV TFE

W zasadzie nie odpowiadam na tego rodzaju zaczepki, ale tym razem odpowiem.
Ochłoń człowieku. To wolne forum i każdy może pisać co chce pod warunkiem, że nie przekracza Regulaminu Forum Bankier.pl (link obok). Jeżeli nie interesujesz się TFE, to po co tu zaglądasz i komentujesz? Mnie Twoje dyrdymały nie interesują, dlatego ich nie czytam. Nie są mi do niczego potrzebne.
Jezeli chodzi o moje akcje NVV, to nie wiesz czy i kiedy je kupiłem, tym bardziej nie wiesz ile ani po ile. Nie wiesz czy mam akcje czy je sprzedałem. Wcielasz się w rolę wszystkowiedzącego, ale tego po prostu nie wiesz. Widzę również, że paru innych rzeczy o giełdzie i NVV też nie wiesz albo ich nie rozumiesz. W sumie nic mi do tego. Prawdę mówiąc, do dzisiaj nie wiedziałem nawet , że istniejesz i że masz pakiet 136 tys akcji. No nie wiedziałem. Teraz juz wiem, chociaż nie wiem do czego miałaby mi się ta wiedza przydać. Ani to co napisałeś, ani Twój pakiet mnie nie oszałamiają.
Pamiętaj tylko, że to rynek ma zawsze rację i nigdy nie pyta nikogo o zdanie. Na dzisiaj rozgrywa korektę czwartofalową, czy chcesz o tym wiedzieć czy nie? Dokąd sięgnie? Tradycyjnie zobaczymy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VOOLT -4,76% 2,00 2025-12-18 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.