kolego ninja ja w maju stale jestem tydzień w krynicy tydzień w czerwcu w świnoujściu które jest najlepsze na rower ścieżka idzie przez albeck hajsdorf do bansin to jest ze świnoujścia około 15 km i to cały czas las albo nad samym morzem.po drodze kawiarenki i muzyczka a od 15 sierpnia 2 tygodnie w ustce która teraz jest numer 1 w polsce pod wzgledem urody /ładna promenada nad samym morzem ulice i chodniki proste i równe bez żadnych dziur,jest bardzo zadbana =wspaniała burmistrz dobra gospodyni= ale na rowery to tylko świnoujście bardzo polecam tylko bardzo drogie miejsca na promenadzie ////b.dużo gebelsów/ nowa część z fontannami jest już europejska ceny w kafejkach robią wrażenie i to b,duże bez 50 zl nie wybieraj sie do kawiarni bo na ciach aanapewno zabraknie eskulap kolego chyba miałem racje z tymi liczbami fibonacjego spadło dokładnie na 0,63 gr czyli o 0,55 gr od szczytu panowie jest w miare przyzwoita cenowa japonia 10400 kto sie pisze na pażdziernik na giełdzie zostawcie czas czasowi bo pieniądze przepływają od aktywnych do cierpliwych tak bylo jest i będzie