Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,98 zł , zmiana od tamtej pory: -54,04%

Re: Nowy zarząd w PKP

Binu
Iga wygrała troszkę odpoczalem, a u ciebie? ....
Coś ci się zagotowało troszkie....
Trudno ... zasłużyłeś :)
Co do kłamstw to klamales bo miało cię nie być tutaj do wakacji - pamiętasz co pisaleś?
Co do mnie to dalej twierdzę że aneksy i fabryka będą, nie wiem tylko kiedy bo nie siedzę w zarządzie Compr :)
Aneksy jak psu zupa się należą tylko PKP broilo, teraz może się coś zmieni...oby.
Fabryka też będzie bo Raubo nie na darmo tam się kręci i miesza ... tylko znowu nie siedzę z nimi to nie wiem co i kiedy wymyślili.
To są moje myśli i prognozy, a skoro takie mam to kupuje i się ciesze i czekam co dalej.
Nikt nie musi robić tak jak ja i nikogo nie namawiam i nikim nie manipuluje.
Całe życie robię odwrotnie niż inni i z reguły dobrze na tym wychodzę.
Tymi wszystkimi panami co tu wypisujesz to nas nie strasz bo się zes...rasz :)
Przed tobą nikt nie musi mnie bronić bo cóż ty mi możesz? PAPem mi chcesz papę zamknąć :)
Ale widzę że strasznie się zagotowałes a to chyba z powodu że cię na swoim kłamstwie przylapalem...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM 2,48% 0,91 2025-10-10 15:40:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.