Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,12 zł , zmiana od tamtej pory: 883,15%

Re: Nowy udziałowiec

Ciekawi mnie ze wczesniej prezes chodzil do kazdej gazety/telewizji gdzie chcieli go pokazac teraz od paru/parunastu miesiecy cisza...
Akcji nikt z zarzadu nie kupuje a tanio, pytanie czy nie bedzie taniej?
Jakis nowy człowiek przekroczył prawdopodobnie spekulacyjnie 5% chyba nie powiazany z zarzadem.
Obecnie ktos wywala po 7.12 z ukrytego - popyt taki new connectowy.
Ciekawe jak wyniki?
Biznes jak dla mnie jest tak pokrecony ze kazda regulacja albo intensywniejsze prace np. googla moga go zabic chyba ze sie myle? Mowie o handlu danymi nie od DMP unblocku czy oan.
Mnie cały czas zastanawia ta roznica w wynikach mieli +20mln pozniej zjazd. Nie sadze ze to RODO mi sie wydaje ze jakis głowny kontrachen uciekł u którego mieli te naleznosci albo wewnetrzne rozliczenia miedzy spółkami Chodaczka, który pozniej zmienił strategie. Chociaż jak liczyłem to wychodziło że to były rozliczenia z kimś z Azji jak pamietam. Zrobili skup po 60zł obecnie ta wycena to abstrakcyjna kwota. Główni akcjonariusze w ogole nie brali w niej udzialu.

W wynikach powinny byc duże różnice kursowe wiec zysk netto powinien byc a jak z reszta biznesu?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CLOUD -1,31% 75,20 2026-02-06 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.