Dnia 2023-01-27 o godz. 11:25 paaulinka napisał(a):
> Dzwinilem dzis,powiedzieli ze nie przywrocą z czasem bedą to nowe cos aktualizować.
> Ja sie zmywam ponoc BOŚ i XTB dobry?
> Mam rachunek w BOŚ. I zarówno bossaNOL3 (na stacjonarne) jak i bossa Mobile (na komórki) są bardzo przyjazne i intuicyjne. Osobiście często wykonuję transakcje jak jestem poza domem z telefonu, i mogę DMBOŚ z czystym sumieniem polecić.
Też maM Bossa dotychczas było jako drugie konto (zastępcze) teraz stało sie główne.
Myslalem jeszcze nad Millenium i City bo tam mają epromak a to jest dla mnie ważny argument.
PS
Przed chwilą próbowałem popracować chwilę na <moje pulpity> w DM PKO wiecie co odkryłem :)))
że jak założę pulpit na którym stworzę koszyk notowań plus dołoże do tego dwa wykresy np dzienny i potem drugi 1 sekundowy
i jak wyjdę z tego pulpitu i wrócę to wszystkie ustawienia jakie na nim miałem tj np. 3 wiersze w koszyku wrazają do 1 wiersza a wykresy choć były dwa różne robią się takie same.Poza tym klikając w koszyku w inny walor wykres się nie zmienia trzeb stworzyć nowy
TO JUŻ NAWET NIE JEST MASAKRA TO JEST WYŻSZY POZIOM ŻENADY I NIEKOMPETENCJI
Przecież osoba która jest za tą gów...ną aplikację odpowiedzialna działą na szodę firmy jak i klientów !