Za pewne pijesz do mnie to pozwole sobie się wtracić... wskaz mi proszę na przestrzeni ostatniego pol roku czyli od momentu komunikatu o opcjach strategicznych w listopadzie zeszlego roku przy cenie zdaje się około 1,40 chociaż jedną moją wypowiedz gdzie piszę, że cena 1zł jest atrakcyjna i goraco namawiam do kupowania. Jedyna moja wypowiedz ktora przychodzi mi do głowy to post z połowy kwietnia zatytułowany "Ryzyk fizyk" gdzie napisałem mniej wiecej tak "Albo wóz albo przewóz, po dłuższej przerwie odkad spadlo ponizej 1zł znowu powiększyłem swój stan posiadania i że w dluzszej perepsketywie mysle ze się to oplaci i ze mam nadzieję ze nie bede zalowal" (podkreslam dluższej), dodajac przy tym cytuję, "że nie ma się też co łudzić, że puszczą nas powyżej złotówki dopóki nie zrealizują sobie tego co zaplanowali", biorac tez pod uwagę, że B. poraz kolejny zechce wywinąć nam jakis numer i podkreslajac to na kazdym kroku (głónie mialem na mysli ewentualną emisję po 1zł). Chetnie przeczytam, bo byc moze mi umknelo.
ps1. dzis tez powiekszylem swoj stan posiadania o 1700 sztuk po 75gr wpadlo w moje rece, ale nie traktuj tego jako rekomendacji do zakupow
ps2. tak na marginesie to odpowiadasz komus komu wcale nie zalezy na Twojej opinii (za pewne nawet nigdy jej nie przeczyta), a jedynie na nakrecaniu ruchu, klikniec i komentarzy na portalu z linka. On robi to wklejajac dokladnie w ten sam sposob linki z tej strony na forach nie tylko Wikany ale wielu wielu innych spolek (np Sanwilu)