Ogólnie to jest na rynku jeszcze coś takiego jak OPteam Poland sp. z o.o
spółka o kapitale fińskim, która zajmuje się pośrednictwem pracy i nie cieszy się zbyt dobrą reputacją.
Wiele osób może mieć mylne wrażenie szukając zatrudnienia, więc nie dziwie się, że mają problemy skoro ktoś inny im opinie psuje niemalże pod tą samą nazwą. Dziwie się natomiast dlaczego jakoś tego nie rozwiążą.
Klienci tym bardziej wpisując w wyszukiwarkę "opteam opinie", założę się, że w większości tego nie klasyfikują i zwyczajnie szukają innego wspólnika po przeczytaniu całej fali narzekań.
Każdy szanujący się przedsiębiorca wie, że bez odpowiedniego wizerunku nikt nie będzie traktował go poważnie. Dział marketingu pewnie nawet nie powstał skoro nikt nie analizuje ruchu w sieci.
Pisałem też różne meile na które nikt nigdy nie udzielił mi odpowiedzi, a chociaż coś w stylu "nie jesteśmy zainteresowani, pocałuj nas w dupę" byłoby lepsze niż nic. Jeżeli potencjalnych klientów traktują w ten sam sposób to jestem ciekaw jak długo jeszcze potrwa ta impreza.
Zarząd to chyba gruchę wali, albo z wakacji za benefit jeszcze nie powracali (fizycznie w biurze, a myślami gdzie indziej).
Gdybyście szukali lepszego prezesa to polecam się na przyszłość