chyba nie chcesz mi powiedzieć, że 6 tys. to jakaś duża ilość akcji? chyba, że piszesz to relatywnie względem obrotów widywanych na spółce?
Ja nie twierdzę, że nie ma lepszych spółek. Są i jest ich wiele i mam ich wiele w portfelu też sam i obstawiam wiele innych spółek. Niemniej fakt jest taki, że jeśli mnie nie interesuje kupno spółki X, to nie siedzę na forum takiej spółki i nie marnuję na nią czas. Robię to jeśli zależy mi na kupnie spółki x, ale wtedy wprost to piszę, że zależy mi ale np. przy znacznie niższej cenie. Ty natomiast zachowujesz się jak hipokryta. Napisz wprost, że PMA interesuje cie, że podoba ci się, ale chcesz ją kupić po np. 1,6 zł. Przynajmniej zachowasz się jak facet i nie będziesz musiał udawać i dioty, który niby uważa, że ta spółka to bagno bez przyszłości, ale jednocześnie tylko czaisz się i czekasz kiedy przyjdzie ci ponownie tanio kupić.
Zresztą po co się produkuję :) każdy chyba to co piszę sam widzi, a forum spółki czyta 5 osób na krzyż. Zatem chyba najlepiej nie będę komentował twojej radosnej twórczości więcej bo po co? najwięcej szumu i aktywności na forum zauważ, że robisz ty ze spekulantem. Czyż nie dziwne, że was obu bez akcji kurs bardziej interesuje niż tych co mają akcje???? :):):) Przypadek?, oczywiście, że nie. Od teraz nie odpowiadam już na wasze komentarze (spekulanta i twoje). Będziecie w gronie samych swoich na tym forum i będziecie mogli dobrze się wspólnie bawić, wspólnie marząc o zakupie PMA po niższej cenie:):) jeśli wyniki będą fatalne, to może się wasze marzenie spełni, ale jeśli nie będą złe, to być może będziecie gonić za króliczkiem, który będzie wam uciekał :)
Życzę ci dobrego dnia hiper i więcej jaj oraz odwagi cywilnej!