Myślę, że te ostatnie spadki to zbieg okoliczności: wyjścia po dniu dewidendy, trochę złych informacji o kondycji developerów i efektu kuli ogólnej paniki może trochę stopllosy. Z tymi dużymi pakietami to bym nie brał pod uwagę. Widziałem już nie raz na tej spółce naprawdę duże pakiety ale kur był trzymany. A poza tym oprócz tych dużych cała masa była po 100 - 300. Spółka ma dobre fundamenty rok do roku coraz więcej generuje zysku. W pierwszym półroczu zawarła o 40 % umów więcej r/r. Ma bardzo dobre lokalizacje swoich inwestycji (przynajmniej w Trójmieście). Wysoka marża z inwestycji. Natomiast rekomendacja mBanku z 22.06 fakt obniżona z 47 na 46,40. Myślę, że gdyby tu była lepsza płynność to wycena by była dużo wyższa. Widziałem tu transakcje (chyba ustawione bo np. schodzi za jednym strzałem 200.000 szt. a kurs ani drgnie) oraz transakcje mniejszych wychodzących z 1000 szt, i kurs natychmiast leciał o parę procent . Co do właściciela to osobiście wolę jak właściciel skupuje niż wywala akcje. Myślę, że spółka szybko dojdzie do poprzednich poziomów. A osobiście obstawiam w tym roku przebicie 50 zł czego sobie i wszystkim posiadaczom życzę. Pozdrawiam