Cokolwiek by nie pisali i tak nie wiadomo jaka jest prawda - możemy sobie gdybac do woli.
Bardziej istotne jest to, że IDM ma do piątku termin na wpłatę 20 tys. opłaty sądowej. Jak nie wpłaci - temat pozwu niby znika, ale nie chce mi się wierzyc, by IDM dał za wygraną...
Albo się dogadają z obecną Ekipą pozasądowo ciekawe na jakich warunkach, albo rzeczywiście uiszczą opłatę.
Gdyby Pan W. nie zamierzał dogadywac się z IDM to trzeba przyznac, że musi się z lekka sprężac z emisją, bo jak Sąd uzna klimat z zabezpieczeniem roszczenia poprzez wstrzymanie emisji, to trochę się Panu W. plany posypią...
Wiadomo, że każdy drobny z akcjami - w tym i ja - będzie zadowolony ze wzrostu kursu - nieważne czy dzięki ekipie A, B czy C, dlatego jak rosło pod WI to cieszyłam się jak każdy.
Ale na chłodno - niezaleznie od powyższego - moje odczucie co do WI nie jest za bardzo entuzjastyczne i osobiście wolałabym powrót do wariantu z eFund, IDM itd.
Samo uzasadnienie rezygnacji uważam za sztuczne, bo jak się naprawdę chce, to się da, więc powód jest jakiś inny... - prędzej czy później i tak się dowiemy...
Do 'Rośnie' - mógłbyś rozwinąc o co Ci chodzi z tą niewygodną sytuacją dot. transakcji po 0,35 ?