Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,22 zł , zmiana od tamtej pory: 2,25%

Re: Nowe ESPI

Serio tak krótkowzroczni jesteście?
Po pierwsze ciągle gadaliście że bankrut, że jakakolwiek czkawka sie trafi to natychmiast będzie emisja i wyciąganie kasy od akcjonariuszy. Po drugie nie pożyczają spółce 500 tys tylko MOGĄ pożyczyć w razie potrzeby. Narazie poszło 100k od P. Sylwi i ma pójść zgoda na kolejną 100 od P. Artura. Piszesz , że to wyciąganie kasy od spółki bo 8% trzeba będzie oddać dodatkowo. Dojenie spółki mówisz? A z czego niby spółka miała by im oddać skoro jak sam twierdzisz spółka nie zarabia i sądząc po Twoich wpisach zarabiać nie będzie bo to bankrut itp. Nawet mi sie nie chce cytować tych bredni. Espaniol serio. Pożyczają spolce kasę żeby dać jej płynność na najbliższe miesiące zanim zaczną spływać wpływy za sprzedaż nowych produktów. Zachowaj swoją niezdrową szyderę dla siebie. Straszyłeś ludzi emisją i nic z tego nie wyszło. Mówiłem Tobie i wszystkim innym, że Ci ludzie to inna liga. Mają swoich środków na tyle żeby inwestować w spółkę i to robią. Co ci człowieku nie pasuje? Chyba tylko to , że nie chce spadać. Planki pisal też że zanim zainwestują oszczędności życia......z całym szacunkiem ale oni podjęli tą decyzję parę lat temu i skrupulatnie sie do tego przygotowywali. Co z resztą widać po precyzyjnych działaniach nawet z ostatnich tygodni. Wejście w rynek w idealnym momencie. Lakiery bez TPO i stroje kąpielowe przed wakacjami. Nie macie i ja z resztą też zielonego pojęcia co jeszcze mają w planach. Potrafisz jeden z drugim tylko sączyć jad. Dlaczego jak pojawiło sie dobre info nie zabrałeś głosu? Nie przejdzie ci pochwała przez gardło. Ja w swoim poście napisałem że brakuje mi informacji na walnym o zachowaniu płynności w spółce jako minus. To nie jest tak że tylko chwalę. Minęło parę dni i mamy info. Nie wiem czy to pod wpływem mojego wpisu ale luczy sie fakt, że jest reakcja.
Trochę haotycznie pisze ale latam po mieście i właśnie zapisałem sie w BM na walne. Wpadnij i ty. Może zadasz kilka kłopotliwych i defetystycznych pytań głównodowodzącym?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HILANDER -4,43% 1,94 2026-02-10 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.