Ja tego nie napisałem ale ty. Nic nie chcę wykazywać ani nikogo przekonywać ale przecież możesz napisać dlaczego z taką wytrwałością/zawziętością starasz się zniechęcać wszystkich do tej spółki. Czy robisz to w stosunku do innych spółek? Czy wypowiadasz się na temat innych spółek na tym forum? Taki głos jak twój traktuję jako polemikę z innymi ale czy czasami nie przesadzasz. Znasz sytuację i otoczenie spółki, kłody rzucane jej pod nogi na wszystkich frontach ale podobnie jak my nie wiesz wszystkiego. Wybierasz to co ci odpowiada i ukazujesz działania spółki zbyt jednostronnie. Tak jest najwygodniej.
Nie wyceniasz spółki tak wysoko? A co z kursami innych spółek? Wszystko leci w dół a jednak na Atonie obroty nie są jakieś rewelacyjnie wysokie. Nic nie jest takie jak wygląda. Dostali zaliczkę na realizację kolejnego kontrakt-napiszesz małą ale to nie pierwszy ani ostatni kontrakt w tym roku. Spółka udziela informacji o tym co realizuje. To żle? Następna informacja dotycząca rozmów z amerykanami już wkrótce. Może będzie dobra a może nie. Tego na 100% nie wiemy i ty też nie wiesz. No chyba, że ma szklaną i niezawodną kulę.