akcje mam od 2008 (do dnia obecnego srednia w granicach 7,50) więc DT żadnym nie jestem. mam co jeść gdzie spać i stały dopływ gotówki i na stan obecny nie spieszy mi sie oddawac poniżej średniej, ale wk..w nieziemski mam z bardzo błahego powodu otóż spółka w porównaniu do tego co było 3 lata tamu ma dużo solidniejsze fundamenty, stała się liczącym graczem na rynku firm dostarczających obuwie militarne czy ochronne, nawet głupi zauważy różnice miedzy tym co było a tym co jest. A za każdym razem gdy pojawi sie okazja do wzrostów to kurs jest pałowany, bądż podskoczy kilka % żeby w ciagu nastepnych kilku sesji wrócić do poprzedniego poziomu, polityka informacyjna firmy dla mniejszościowych inwestorów zerowa (dla większościowych pewnie lepsza bo coraz jakiś fund wchodzi i wychodzi - przewinął się juz krezus, quercus teraz ING siedzi). jakby pan prezio zrobił troche wieksza konferencje niz tylko dla dwoch zaprzyjaznionych pismakow to by sie troche potłumaczył, no ale wkońcu walne niedługo...