Przepraszam trochę się wyłączyłem i przeoczyłem.
Już tłumaczę.
Nikt nie sprzedaje ponieważ:
I teraz by trzeba było podać długi wyliczenia jak udało ci się osiągnąć średnią 0,9 kupująca za 0,14 a potem o ile pamiętam 300k za 0,1 (co teoretycznie jest oczywiście możliwe) pod warunkiem że każdej górce (wzrosty o 1-2gr) znalazłeś chętnych na ten walor a dokupywałeś na każdym dołu (spadki do 0,08) udało ci się dokupić dla obniżenia średniej. Tu od razu gratuluję refleksu zaangażowania chociaż dalej nie widzę za dużo przestrzeni do sprzedaży ratunkowej (chyba ze wynalazłeś stoploos powyżej ceny zakupu) ale nie ci będzie.
Jest to wszystko w teorii możliwe ale patrząc na wolumeny to osiągnąłeś to generując 70% obrotów (może powinieneś się zatrudnić tu na animatora rynku). Co tłumaczy czemu nikt nie sprzedaje. Jednym z nielicznych który mógłby coś sprzedać jesteś ty a przecież ty nie sprzedaż bo sklep internetowy jak akurat ma coś do sprzedania to sprzedaje.
zapytam tylko czy nie niepokoi cię ten wczorajszy wzrost o 1gr? Przecież emisja coraz bliżej a to ponoć oddala cenę emisji od nominalnej?
Co do reszty "gdybań" bardzo konkretnie wymieniano je tu wiele razy skoro na wszystkie te wtopy masz konkretną odpowiedź: sklep (twoim zdaniem) działa dobrze i na pewno ktoś tą cenę podbije (twoim zdaniem) no to trzymam kciuki. W końcu ja kupiłem po 5zł więc im wyżej podbiją tym lepiej :). Trzymaj się tych "faktów" i zapisz na emisję. Może ci w Gdyni chociaż tablice pamiątkową przybiją.