Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: 56,42%

Re: Notowania Moonlita

Wg mnie to nie musi być tylko 0,15 PLN/akcja. Dlatego podałem widełki 0,15-0,17. Zwracałem przy tym też uwagę na liczebność pakietów zmieniających właściciela. Zwróć uwagę na 09.04. 31 tys. akcji poszło po 0,17. A potem 14.04 na drugim fixingu nagle transakcja/e po 0,16. I tego dnia 27 tys. akcji poszło. Te historyczne dane są już ogólnikowe/sumaryczne, ale coś mi podpowiada, że to główny pakiet tego dnia poszedł właśnie ok 15ej. Tak więc inicjację procesu osobiście cofnąłbym z 14ego na 09.04.
Co do kupujących w ostatniej publicznej emisji po cenie nominalnej, to nie mam przekonania, że to oni lub generalnie oni. Ja wówczas właśnie dokupowałem i nie zamierzam sprzedawać, bo to był zakup w oparciu o pp dzięki akcjom kupionym po dużo wyższych kursach.
osobiście obstawiam ludzi/podmioty niegdyś i/lub obecnie ściśle powiązanych/e ze spółką.
Oczywiście to tylko jałowe dla nas spekulacje, ale ciekawe jakim wolumenem zamknie się to przekazywanie, bo przeczuwam, że to nie koniec.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOONLIT 1,00% 0,20 2026-02-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.