Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,71 zł , zmiana od tamtej pory: 228,17%

Re: No to jadę

Ja miałem lekko ponad 200 km. Zadałem pytania. Dostanę odpowiedź za jakiś czas. Ogólnie powiem tak. Sytuacja jest jaka jest. Spółka szuka dużego rynku zbytu. Badania trwają. Zarząd i prezes oczywiście nie są zadowoleni z obecnego stanu rzeczy. Sami wpakowali w spółkę duże pieniądze i tak łatwo się nie poddadzą. Parę tematów i kierunków podpowiedziałem. Zobaczymy co odpiszą. Ogólnie jestem dobrej myśli choć oczywiście tak jak wszyscy wolałbym aby rozwój szedł trochę szybciej. Są problemy natury technologicznej jak i zwykły problem z drogami dotarcia do potencjalnych kooperantow. I nie mówię tu o filamencie. Niestety w naszym kraju wszystko podszyte jest trochę polityką. W firmach brakuje wizjonerów i ludzi otwartych na nowości. Powiem Wam jeszcze jedną rzecz. Grafen jest tak przełomowy, że niektóre firmy blokują jego wprowadzenie do swoich produktów bo byłyby zbyt trwałe. Przypomnę tu historie Mercedesa W 123 który niemal doprowadził do bankructwa firmę ponieważ kompletnie się nie psuł i fabryki nie zarabiały na częściach zamiennych. To tak zupełnie na marginesie. Uwierzcie mi że kilka tematów jest w toku ale dopóki nie ma konkretów spółka nie chce zasmiecac komunikatów żeby nie być posadzonym o bezpodstawne robienie nadzei. Przyznam,że to odpowiedzialne podejście. Czekajmy. Zobaczymy. Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HILANDER 1,75% 2,33 2025-09-22 15:02:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.