słuchaj antynagonie :) ciągle mnie zaczepiasz to po pierwsze ! po drugie mnie obrażasz ! nie musisz czytać mioch postów ani ich komentować ! nie musisz się zgadzać z moimi przemyśleniami ! rozumiem że masz akcji i nie potrafisz ich sprzedać ze stratą bo myślisz że kurs urośnie i to jest twoja sprawa ! ja szanuje każde wybory inwestycyjne każdej Osoby bo to są wasze pieniądze ! ale nie naskakuj na mnie że ja sprzedaje akcji ! bo to sa moje pieniądze i mogę robić z nimi co zechce ! ty namawiasz do wzrostów a ja uważam że spółka bedzie jeszcze długo spadała i może w odpowiednich warunkach rynkowych spaść nawet na 10 zł acz raczej okolice 15-17 powinny zatrzymać spadki. Jak sytuacja się zmieni to zdążę kupić 20 czy 30 tysi tysi akcji w kilka dni i zrobię to po cenia jaka wtedy będzie :) a teraz moim zdaniem spółka będzie spadała czy tego chcemy czy nie ! także pisz co tam chcesz ale mnie nie obrażaj bo to bardzo żle o tobie swiadczy a chyba złym człowiekiem nie jesteś :) możemy się spierać i dokuczać sobie ale szanujmy się odrobinę:) miłego dnia antygomie :)