Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,80 zł , zmiana od tamtej pory: 30,59%

Re: No niestety gniot jeden

słuchaj antynagonie :) ciągle mnie zaczepiasz to po pierwsze ! po drugie mnie obrażasz ! nie musisz czytać mioch postów ani ich komentować ! nie musisz się zgadzać z moimi przemyśleniami ! rozumiem że masz akcji i nie potrafisz ich sprzedać ze stratą bo myślisz że kurs urośnie i to jest twoja sprawa ! ja szanuje każde wybory inwestycyjne każdej Osoby bo to są wasze pieniądze ! ale nie naskakuj na mnie że ja sprzedaje akcji ! bo to sa moje pieniądze i mogę robić z nimi co zechce ! ty namawiasz do wzrostów a ja uważam że spółka bedzie jeszcze długo spadała i może w odpowiednich warunkach rynkowych spaść nawet na 10 zł acz raczej okolice 15-17 powinny zatrzymać spadki. Jak sytuacja się zmieni to zdążę kupić 20 czy 30 tysi tysi akcji w kilka dni i zrobię to po cenia jaka wtedy będzie :) a teraz moim zdaniem spółka będzie spadała czy tego chcemy czy nie ! także pisz co tam chcesz ale mnie nie obrażaj bo to bardzo żle o tobie swiadczy a chyba złym człowiekiem nie jesteś :) możemy się spierać i dokuczać sobie ale szanujmy się odrobinę:) miłego dnia antygomie :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS 0,65% 31,18 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.