No trochę męczysz - a jak zarabia się na giełdzie, szczególnie na gameingu? Jak masz już pewność sukcesu, czy kupujesz akcje dostrzegając potencjał?
Ja obejrzałem całe wideo z wersji alpha i sobie wyrobiłem pogląd, a mam trochę doświadczenia w granie w gry tego typu. Na tej podstawie podjąłem decyzje inwestycyjną i jak nie wyjdzie to będę miał pretensje do siebie, a nie do anonimowaego doradcy z forum bankiera.
Po 13 zł tez tutaj byli pewni wątpliwości czy brać - ja oceniłem fundamenty i stwierdziłem, że spółka jest mocno niedowartościowana biorąc pod uwagę zyski i perspektywy.
Każdy sam sobie rzepkę tutaj skrobie - jeżeli oczekujesz, że będę trzymał Cię z rączkę i upewniał, że to dobra inwestycja, no to sorry ale to nie jest moja rola. Zawsze przy nowych projektach jest niepewność, ale zakładam że masz jakieś doświadczenie w gaemingu i potrafisz na podstawie alphy ocenić czy jest potencjał? A czy się super sprzeda, no to nikt gwarancji ci nie da - to jednak jest alpha, nawet nie beta wiec po drodze sporo może się zmienić w założeniach rozgrywki.
Ja uważam, ze na giełdzie jest tyle spółek, ze jak mam wątpliwości co do jakiejś to po prostu w nią nie wchodzę tylko kupuję inną gdzie widzę potencjał.