Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: NO.............

Tak piszecie KNF, prokuratura etc. O czym Wy piszecie przeciez wiadomym jest jak gielda kieruje spolki do HLR i SHLR jakie sa podstawy i zasady aby spolki tam kierowac, przechodzilismy to nie tak dawno, wiadomym tez bylo iz w kwietniu bedzie kolejna kwalifikacja do tych segmentow wiec skad nagle taki gwar sie zrobil.
Ja sam mialem wczesniej akcje Agromy i sprzedalem bo nie bylo podbitki jakiej sie spodziewalem wiec przewidywalem ze przed oficjalnym infem bedzie zwala i bedzie mozna taniej kupic, dlatego sprzedalem wczesniej wszystko i trzymalem kase aby odkupic.
To ze Agroma trafi do SHLR bylo wiecej jak pewne.

Wczoraj odkupilem 2x tyle co mialem i dalej bede kupowal bo jeszcze przewiduje spadek, nie tak duzy ale zawsze cos wpadnie do koszyka.

Oczywiscie abyscie dobrze interpretowali moje slowa nikogo nie namawiam do trzymania lub zakupu, jak ktos nie ma kasy aby dokupowac przy spadkach lepiej nie ryzykowac poniewaz nie wiemy ile papieru jest w rekach " slabych" wiec nie wiemy do ilu spadnie.

Ja obstawiam dzis transakcje w granicach 0,15-0,18 i tak powinnismy sie krecic ale moge sie mylic.

Czas pokaze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGROMA 0,00% 0,02 2016-11-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.