wakacyjny długi weekend to ludzie wyjeżdżają odpocząć a nie młócić na kompie , nie wiem skąd ten hejt ( a może wiem trole ;) ) , spółka z dobrą restrukturyzacją (połączenie z Avatrix) , dobrymi finansami ( AAA według Altmana) i współpracująca z dobrym holenderskim wydawcą może to wszystko samo w sobie nie gwarantuje globalnego sukcesu ale wcale nie musi bo to naprawdę mała firma od której nikt nie oczekuje że zasiądzie w pierwszym stoliku z gigantami świata gier ... no ludzie. A tak aktualnie to nowa gra jest dobra żeby nie mówić bardzo dobra ,nie było obsuwy przy wydaniu ( nawet niespodziewane chyba zainteresowanie grą wymogło zwiększenie budżetu na końcowe montowanie i promocję) a mam wrażenie że wydano ją wcześniej niż oczekiwano , spółka zaczęła pracować nad następną produkcją (z tym samym wydawcą ) także wszystko wygląda naprawdę zdrowo . Gra niech się sprzedaje a efekty finansowe zasilą od trzeciego kwartału wyniki spółki ( drugi kwartał nic znamienitego nie pokaże) a wszystko co dzieje się obecnie na kursie to zasługa spekulujących shortowców śliniących się na ogromny zysk w kilka dni i to ich decyzje po wzrostach ściągnęły kurs w dół , ja się prywatnie nie boję o tą spółkę i mam nadzieję że kurs będzie rósł ale powoli bo takie skoki po kilkadziesiąt procent w górę ściągają tylko uwagę spekulantów a nie inwestorów . Pozdro