Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Niki i inni "znawcy"

Osobnik używający pseudo (loginu) Niki zasugerował bym odpisał na jego reakcję (odpowiedź) na temat mojego postu, siedziałem sobie nad swoim arkuszem BDG i chciałem odpisać, ale dalsze posty w tym wątku mnie zniechęciły, przede wszystkim ich poziom 9bardzo osobiste odgrywanie sie , wyzywanie i obrażanie - czasem obserwując posty niektórych wydawało mi się, że nic innego nie robią a tylko siedza tutaj, byłoby to uzasadnione gdyby sie okazywało, że śledzą notowania, czekają z "ręką" na pulsie by zainterweniować ale nie, ich bawi pisanie tutaj, pisałem już kiedyś do moderatora by takich luidzi jak Niki, ken , u2, Ufo i inni zablokować nawet bo to zasmiecanie forum i gdy wchodząc w dany wątek chcemy przeczytac cos interesującego - śledzimy jakąś osobistę pyskówkę między dwoma lub więcej uczestnikami danego wątku) w dalszym ciagu trwa tutaj wyzywanie się , koncentrowanie sie na jakims wydarzeniu, pozycji biznesowej, księgowej czy innej i hulaj dusza, kto komu dokopie, jakikolwiek mój tekst tutaj - wciąz wszystko co napisałem parę postów tutaj jest aktualne (nie umiecie Panowie czytać raportów nagle wycena spólki na 20 mln, inen tego typu odpowiedzi, eh ... jak (nie wytykam tutaj np. Wam błędy stylistyczne, ortograficzne bo możliwe, że pisząc szybko nie dbacie o to ale zastanaiwałem się na poziomem edukaycjnym niektórych stąd bo czasem nie nie jest to przestawienie liter, brak polskich ogonków ale po prostu ORTOGRAFIA). Odpisując Nikiemu wpisałbym się w scenariusz jaki jemu i im podobnym odpowiada. Panowie , piszcie rzadziej ale mądrzej a na bezpośrednie
"wymiany ciosów" umówcie się gdzieś w wirtualnym świecie ale nie tutaj.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.