Poprawka, rozdaje wasze pieniądze sobie (konkretnie tych co dali 20 zł za akcje). Przecież musi wypłacić żywą gotówkę, a takiej w ostatnich 4 latach nie zarobił. Pytam poraz kolejny co z biedronkami? Trzeba być TUPem, żeby tyle czasu sprzedawać dwa małe markeciki. Wyobraźcie sobie ile czasu będą sprzedawać Siewierz (o ile kiedykolwiek go wybudują) - nie wiem czy dożyjecie. Do Krisa - forum internetowe nie jest po to żeby wychwalać pod niebiosa akcje, które się ma, tylko po to żeby wyrażać swoje opinie na temat danej spółki nawet jeżeli nie jest się jej akcjonariuszem. To co wy robicie to nic innego jak wychwalanie spółki tylko dlatego, że jesteście akcjonariuszami i myślicie, że macie perełkę. Mi to nie przeszkadza, chwalcie sobie ile chcecie. Ja jestem nastawiony pesymistycznie do tej spółki bo powody do tego dał mi prezes i zarząd przez ostatnich kilka lat ale jak wiadomo tylko świnia nie zmienia zdania. Jak Moritz coś zrobi, coś sprzeda z zyskiem, coś zacznie budować, to zmienię zdanie i pierwszy na tym forum przyznam wam rację. Narazie nie mam ku temu powodów.